KSW 98: Český vojak Dominik Humburger bola znovu v akcii

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: V sobotu 14. septembra 2024 sa v poľskom Lubine uskutočnil turnaj KSW 98. Český vojak Dominik Humburger sa na ňom postavil napokon proti náhradníkovi Boriszovi Leskovi, ktorý na poslednú chvíľu naskočil namiesto Ukrajinca Bogdana Gnidka. Tomu nedovolili štartovať lekári. Zmena súpera na poslednú chvíľu Humburgerovi ale nesadla. Po troch kolách prehral na body.

Gnidko vs. Humburger na KSW 98 Foto: KSW

Hodnotenie zápasu Lesko vs. Humburger na KSW 98: 9/10

  • Termín: sobota, 14. september 2024, 19:00 hod.
  • Miesto: Hala RCS Sport, Lubin, Poľsko
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

KSW 98: info, dátum, miesto a čas

Turnaj KSW 98 sa uskutoční v sobotu 14. septembra 2024 v Hale RCS Sport v poľskom Lubine. Galavečer prinesie niekoľko vzrušujúcich MMA duelov vrátane súboja medzi českým vojakom Dominikom Humburgerom a Bartoszom Leskom, ktorý na poslednú chvíľu nahradil ukrajinského bojovníka Bogdana Gnidka. V hlavnom zápase nás potom čaká bitka medzi Radoslawom Paczuskim a Laidom Zerhounim.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte KSW 98 naživo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

XTB KSW 98: Paczuski vs. Zerhouni
🥊 Sledovaný zápas: Bartosz Lesko vs. Dominik Humburger
🗓️ Dátum a čas: Sobota, 14. september 2024, 19:00 hod.
🌍 Miesto konania: Hala RCS Sport, Lubin, Poľsko
▶️ Live stream: Tipsport TV | Voyo | Nova Sport 1 | KSW TV

Bogdan Gnidko vs. Dominik Humburger na KSW 98: Kurzy, analýza, tip na víťaza – Gnidko nenastúpil, nahradil ho Bartosz Lesko

Český bojovník Dominik Humburger je známy svojou tvrdou rukou a schopnosťou ukončiť zápasy predčasne. Od svojho vstupu do KSW v roku 2022 si v poľskej organizácii urobil bilanciu 3 výhier a 1 prehry, čo je pre nováčika skvelým začiatkom. Celkovo má "Hambáč" v profi MMA doteraz na konte štatistiky 8–1.

Humburgerov štýl je zameraný na striking, ktorým sa snaží súpera dostať pod tlak. Jeho jediná prehra prišla od skúseného Michala Michalskiho na body. V poslednom zápase si napravil renomé, keď knokautoval Adriana Dudeka v druhom kole.

Bogdan Gnidko Porovnanie Dominik Humburger
10–2 bilancia 8–1
6–1 KO/TKO 7–0
4–1 submisie 0–0
0–0 na body 1–1
185 cm
výška 185 cm
23 vek 28

Bogdan Gnidko je iba 23-ročný ukrajinský talent, ktorý už stihol zaujať svet MMA svojou všestrannosťou a technickými schopnosťami. Jeho úspechy a titul vo World Combat Games hovoria samé za seba.

Aj napriek posledným dvom prehrám v KSW, kde čelil silným súperom ako Ibragim Chuzhigaev a Ivan Erslan, zostáva hrozbou pre každého protivníka. Gnidko je odhodlaný vrátiť sa na víťaznú vlnu a dokázať, že patrí medzi špičku vo svojej divízii.

Náš tip: Gnidko zvíťazí (kurz 1,60) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Humburger sa bude snažiť držať zápas v postoji, kde môže mať šancu prekvapiť súpera na KO/TKO. Na druhej strane, Gnidko je na svoj vek skúsený fighter, ktorý dokáže byť mimoriadne nebezpečný aj na zemi. Ak sa mu podarí dostať súpera do grapplingových výmen, jeho šance na víťazstvo rapídne stúpajú. Pre tých, ktorí radi riskujú, môže byť lákavá stávka na KO od Humburgera, ale podobne ako bookmakeri, aj my viac veríme vo víťazstvo Gnidka.
Tipsport kurzy: Gnidko vs. Humburger
Gnidko 1 (1,60) ⭐ Remíza X (45,00) Humburger 2 (2,14)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

KSW 98 fight card (karta): program, zápasy, bojovníci

Okrem súboja medzi Dominikom Humburgerom a Bogdanom Gnidkom sa diváci môžu tešiť na ďalšie atraktívne zápasy v rôznych váhových kategóriách.

Hlavnou udalosťou večera bude zápas medzi Laïdom Zerhounim a Radosławom Paczuskim. Rodák z Varšavy a bývalý šampión v K-1 a Muay Thai prešiel na MMA v roku 2019 a odvtedy zbiera úspechy v prestížnej KSW. Po dvoch prehrách v roku 2022 si nedávno napravil chuť víťazstvom nad Kacperom Karskim. Francúzsko-alžírsky zápasník Laid Zerhouni, známy svojou všestrannosťou, ukončil oba svoje tohtoročné zápasy v prvom kole, a to knokautom aj submisiou.

Súboj medzi Borysom Borkowskim a Stevenom Krtom na KSW 98 bude zaujímavý pre fanúšikov z Poľska aj Česka. Borkowski, s bilanciou 4–3, sa pokúsi napraviť svoju sériu neúspechov proti českému debutantovi, ktorý prichádza ako šampión RFA a IAF. Krt, známy svojou komplexnosťou v strikingu aj grapplingu, bude chcieť zanechať v KSW silný dojem.

sipka Stavte si na ďalšie zápasy na karte KSW 98 v Tipsporte s bonusom 20 €

XTB KSW 98
Fight card, program, zápasy (výsledky)
Radoslaw Paczuski (TKO) 1(1:01)
Laid Zerhouni Middleweight
Damian Piwowarczyk 1(2:46) Marcin Wojcik (SUB) Light Heavyweight
Bartosz Lesko (BODY) 3(5:00) Dominik Humburger Light Heavyweight
Krzysztof Glowacki 3(5:00) Dawid Kasperski (BODY) Light Heavyweight
Artur Szczepaniak (SUB) 1(1:40) Krystian Kaszubowski Welterweight
Zuriko Jojua (BODY) 3(5:00) Werlleson Martins Bantamweight
Daniel Skibinski (BODY) 3(5:00) Leonardo Damiani Catchweight
Mariusz Joniak 2(1:22) Islam Djabrailov (SUB)
Bantamweight
Borys Borkowski
2(2:50) Steven Krt (TKO) Catchweight
Kacper Fornalski (SUB) 1(4:09) Aleksadner Budzilek Lightweight

Kde sledovať KSW 98: Livestream na Tipsport TV, PPV na KSW.TV, Voyo a Nova Sport 2

KSW 98 môžete sledovať naživo niekoľkými spôsobmi, či už preferujete online livestream alebo tradičné televízne vysielanie. Nižšie nájdete všetky dostupné možnosti pre sledovanie zápasov tohto napínavého turnaja.

Livestream na Tipsport TV

Tipsport TV je jednou z najlepších alternatív na sledovanie KSW 98. Noví zákazníci si po registrácii môžu vychutnať prvých 7 dní vysielania úplne zadarmo a ako bonus dostanú aj 20 € na prvé stávky, ktoré môžu využiť okamžite aj na tento turnaj.

Ak ste už existujúcim zákazníkom, prístup k Tipsport TV máte zabezpečený jednoducho tým, že raz mesačne stavíte aspoň 1,20 €. Po splnení tejto podmienky získate prístup k širokému výberu športových livestreamov vrátane MMA udalostí ako KSW 98.

sipka Zaregistrujte sa a sledujte KSW 98 naživo na Tipsport TV

Voyo, Nova Sport 2 a KSW.TV PPV

Pre tých, ktorí dávajú prednosť televíznemu vysielaniu, je tu možnosť sledovať KSW 98 na stanici Nova Sport 1. Diváci môžu turnaj sledovať aj cez streamovaciu službu Voyo, ktorá ponúka flexibilný prístup k vysielaniu na akejkoľvek platforme.

Ak chcete podporiť priamo organizáciu KSW a zároveň si užiť vysokokvalitný stream, môžete si zakúpiť pay-per-view (PPV) prenos na KSW.TV. Táto platforma poskytuje detailné zábery, prémiový obsah a nepretržitý prenos všetkých zápasov na turnaji, čo je ideálne pre skutočných fanúšikov, ktorí nechcú nič zmeškať.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sean O'Malley vs. Merab Dvalishvili na UFC 306 Sphere Las vegas

Výsledky UFC 306: O'Malley vs. Dvalishvili a Grasso vs. Shevchenko bojovali o tituly

O'Malley neobhájil titul proti Dvalishvilimu a Grasso zase prišla o opasok proti Shevchenkovej. To boli hlavné zápasy na UFC 306 🔥

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Klein nastúpi na ďalší zápas v UFC už tento mesiac v Paríži. Kto je jeho súper?

Slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina čaká v UFC už jeho desiaty zápas. Kedy presne a proti komu nastúpi, sa dočítate v tomto článku.

Karlos Vémola vs. Attila Végh (odveta storočia)

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola je potvrdená: Kedy a kde sa uskutoční?

Trilógia Attila Végh vs. Karlos Vémola. Kedy, kde a za akých okolností❓ Prečítajte si všetko, čo vieme o tomto zápase dnes ☝